Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.09.2011 11:53 - LOVE BOOK /част трета/
Автор: helloworld Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1438 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 26.09.2011 12:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


                  

Изпращач:

ЕКСПЛОЗИЯ

Изпратено: днес 12:09:02

Предмет:

няма нищо случайно на този свят............

получих това на скайпа докато четях последното ти писмо

http://vbox7.com/play:271a3f41

 

Изпращач:

ЕКСПЛОЗИЯ

Изпратено: днес 12:26:43

Предмет:

дали да не постъпим по този начин?

http://www.vbox7.com/play:45bd45cd

 

 

Изпращач:

ЕКСПЛОЗИЯ

Изпратено: днес 17:12:41

Предмет:

да

         

все още те искам и тъй като няма мирис на люляк а има много телефони които звънят непрекъснато не бих казала че е опасно

 

Изпращач:

ЕКСПЛОЗИЯ

Изпратено: днес 19:07:32

Предмет:

танца на нашите души ли беше това?.........

да - отговора е да.Много често ги пренебрегваме, забравяме какво искат те.Натикваме ги насилствено в ъгъла и размахваме пръст срещу тях.А на тях единственото което им е необходимо е любов.Защо се плашим от нея? Защо когато я няма страдаме и когато се появи - бягаме.Зададох ти този въпрос и ти след това дълго не ми отговори.http://www.vbox7.com/play:6c8c6803

 

Изпращач:

ЕКСПЛОЗИЯ

Изпратено: днес 21:35:53

Предмет:

тук съм..........

...........ако още ме искаш......

 

 

Изпращач:

Feather

Изпратено: днес 21:35:45

Предмет:

Re: танца на нашите души ли беше това?.........

         

Осъдени души сме. Осъдени да се лутаме между двете крайности на съцето и разума. Копнеем за нещо което когато имаме не знаем какво да правим. Защото да имаш, означава да може да загубиш. Да загубиш частица от себе си. А може би ти си си моето липсващо парче за да завърша цялата картина. Да спра диренето и питането. Продаваш ли Надежда, както се пееше в една стара песен? Искам да спра и разбирам, че ти си моя подслон. Буквите се изнизват като мъниста из под пръстите ти , а усгните шепнат слова за нас. Вярваш, че можем да бъдем. Това ми е достатъчно.

Натъжих те, а утрото бе слънчево. Подхлъзна се за да видиш водата. Може би наш е не танца, а ходенето рамо до рамо. Музиката все някога спира, но пътя не свършва никога.

Никой човек не е остров, затворен в себе си.... За това не питай за кого бие камбанта тя бие за нас :)

Изпращач:

ЕКСПЛОЗИЯ

Изпратено: днес 21:44:04

Предмет:

когато търсиш - намираш каза ти.........

.......не можем да постигнем съвършенството казах аз.Но можем да се имаме едни друг - това е подарък от Бога!Дадено ни е да бъдем двама както всичко около нас е двойно - добро и зло, любов и омраза, слънце и луна, светлина и тъмнина.

 

Изпращач:

Feather

Изпратено: днес 21:57:22

Предмет:

Re: ...................

Реших да променя името си на телефона. И без това Nokia-та е червена на цвят. От днес Тя е Рая. Когато звъни, ще ми напомня единствено, че деня напредва, а вечерта наближава. За да се прибера по бързо при теб. Ти са Баланса, а аз Хаоса. И да не те искам, без теб не мога. Иначе ще нарушим енергията и света ще спре да съществува. Ако не го мислим заедно.

 

Изпращач:

ЕКСПЛОЗИЯ

Изпратено: днес 21:46:06

Предмет:

...................

и ужасните и непоносими телефони......

 

 

Изпращач:

ЕКСПЛОЗИЯ

Изпратено: днес 21:53:16

Предмет:

ако имах едно............

         

магазинче с две полички
бих продавал познайте какво -
надежда, надежда за всички!

Твърде много съм развълнувана от твоя отговор.Не мога да отговоря смислено и за това се лутам от едната крайност в другата.Не е само надеждата, което искам да ти дам!Мислите и чувствата ми се блъскат като врабче внизапно влетяло в стаята - улови го нежно и му дай свободата! Бъди мил и внимателен с него - толкова малко е сърчицето му, а толкова любов има в него!

 

Изпращач:

Feather

Изпратено: днес 22:05:06

Предмет:

Re: ако имах едно............

Кокетната широкопола шапка с ярко цвете в ръката ти приветства поредния клиент. Искаш да ни спасиш. Уви насила не става. Всеки свежда поглед в страни. Но ти не се отказваш. И ето ме тук пред теб, пристъпващ нервно от крак на крак пред сгушения магазин съм готов да купя това което не се купува. А ти да ми дадеш всичката грижа и сила на която си способна, за да ме предпазиш да не извървя трудния път на живота ти.

 

Изпращач:

ЕКСПЛОЗИЯ

Изпратено: днес 22:04:16

Предмет:

мисля че когато ................

съм получила името си то е било Рая защото някъде е било написано, че трябва да получиш РАЯ.Ние двамата заедно сме и РАЯ и АДА, БАЛАНСА и ХАОСА.Ние просто сме ЦЯЛОТО!ЛЮБОВТА е ЕНЕРГИЯТА, а СИЛАТА е в ЕДИНСТВОТО на нашите ДУШИ!

 

Изпращач:

ЕКСПЛОЗИЯ

Изпратено: днес 22:08:24

Предмет:

време е да отплуваме.........

http://www.vbox7.com/play:b57e5f73

 

Изпращач:

Feather

Изпратено: днес 22:07:44

Предмет:

Re: мисля че когато ................

ако някой някого целуне в цъфналата ръж, то нима ще знае всякой де кога веднъж Рая Ад-а целунала в цъфналата ръж..

 

Изпращач:

ЕКСПЛОЗИЯ

Изпратено: днес 22:12:19

Предмет:

не мога...........

да говоря, не мога да пиша, едновременно и радост и тъга са стиснали гърлото ми защото твойте думи са прекрасни , а тази музика е свръхестествена!Сълзите които се стичат по лицето ми мият душата ми като първото къпане на новородено!

 

 

Изпращач:

Feather

Изпратено: днес 22:33:16

Предмет:

Re: не мога...........

         

Малка птица която дири да пее на някой си ти. Измисли ме за да има за кого да мислиш, а сега съм пред теб. Потрепваш нервно с криле в дланите ми. Сърцето ти бие до пръсване. Но склоняваш глава и малкия ти червен клюн се отпуска нежно на палеца ми. Страх ме. Не искам да бъда онзи храст с бодлите в който пти4ката от приказката ще притисне гърди за да изпее сетната си най-велика песен, надпявайки чу4улигата и славея. Птиците не трябва да умират сами. Не искам да нося вината за още една смърт. Току що възкръснах. Песента ти ме върна. Сигурна ли си, че си струвам риска?

 

Изпращач:

ЕКСПЛОЗИЯ

Изпратено: днес 22:23:56

Предмет:

аз съм жена............

и сега не мога да те следвам и да бъда достойна за теб защото емоциите са превзели цялото ми същество.Имам нужда само от твойта безмълвна прегръдка и твойте очи впeрени в мойте!

 

Изпращач:

ЕКСПЛОЗИЯ

Изпратено: днес 22:36:40

Предмет:

имам чаша червено вино...........

искам да я разделя с теб - да докосвам с устни чашата там където са били твойте.Виното е едновременно и сладко и горчиво
и вкуса на твойте устни е същия.Цвета му е тъмен и наситен,топъл и красив когато в него попадне светлина! Опиянява ме без да ме напива.Чувствам се свободна и богата!Щастлива съм!

 

 

Изпращач:

Feather

Изпратено: днес 22:34:49

Предмет:

Re: аз съм жена............

         

ела тук съм за теб... * правя място на дивана пред телевизора. Нека помълчим. настани се удобно в ръцете ми и отпусни глава. уморени сме... да спим

 

Изпращач:

ЕКСПЛОЗИЯ

Изпратено: днес 22:43:56

Предмет:

когато човек ............

последва сърцето си дори да изпее последната си песен си струва - искам да премахна съмненията ти и лутанията ти.Искам да те утеша, да те прилаская, да бъда твоя пристан на завет от всички бури и могъщи със своята сила вълни.Да те пазя, да се грижа, да те стоплям когато си премръзнал, да те нахраня когато си гладен и да бъда твоята чаша с червено вино, което искри когато върху него попадне твоята светлина!

 

Изпращач:

ЕКСПЛОЗИЯ

Изпратено: днес 01:27:16

Предмет:

аз вече знаех къде отиваме......

без да те питам.Обичах да отгатвам мислите ти.Чувствах се щастлива когато успявах да ги прочета.И сега докато ти ми подаваше четките за зъби , за да ги прибера в багажа , аз неволно докоснах ръката ти.От нея разбрах защо толкова сладко се усмихваше дори на сън.Отивахме във Виена.Един ден преди време ти разказвах, как мечтая отново да отида там.Разказвах ти и това, че не мога да танцувам валс но искам да се науча.Ти се засмя и ме целуна.Започнах да го тананникам и те погледнах предизвикателно.Обгърна с едната си ръка талията ми а с другата пое моята и почти ме повдигна от пода.Когато ме прегърнеше имах усещането че почвам да се отлепвам от земята, а сега докато аз тананиках ти буквално ме носеше и аз имах чувството, че цял живот съм можела да танцувам валс.http://www.youtube.com/watch?v=lnsgROHTweA&feature=related

 

 

Изпращач:

Feather

Изпратено: днес 10:12:23

Предмет:

Re: аз вече знаех къде отиваме......

         

Идвам от среща с Шефа. Молбата ми за кратък отпуск  бе одобрена изненадващо без въпроси. Секретарката впоследствие сподели с мен пред кафе машината, че изглеждам щастлив. И как няма. Ще пътувам. Билетите за самолетния полет до Виена стоят сгънати във вътрешния джоб на сакото ми. "Оправяй си багажа!" е краткия sms който успях да ти пусна. Деня ме гони, но weekend-a чака търпеливо Нас. Със валсна стъпка и завъртане в коридора на офиса започва емоцията която ни зове. Ще вземеш ли онази рокля, любимата ми? Тази която гали нежно тялото ти в сатенена прегръдка и хипнотизиращо привлича ръцете към тялото ти. Вече виждам как те водя в тихия и полумрачен подиум на ресторанта. Туптенето на съцата ни създава мелодията която бавно ни понася напред. Две напред, едно назад. Токовете който носиш, позволяват почти да се изравниш със височината ми и нежно отпускаш глава на рамото ми. Косите ти се разпиляват и аромата ме кара да забравя всичко освен нас. Не съм се избръснал и леко нарушавам красотата на момента. Но нима не бе ти тази която каза, че нищо не е съвършеноо..

Изпращач:

ЕКСПЛОЗИЯ

Изпратено: днес 01:38:00

Предмет:

и камбаните зазвучаха..............

..........там горе.......за нас!

Гласувай:
4Следващ постинг
Предишен постинг

1. helloworld - friendly1
26.09.2011 12:46
благодаря!:)))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: helloworld
Категория: Лични дневници
Прочетен: 511610
Постинги: 89
Коментари: 1893
Гласове: 1614
Архив
Календар
«  Декември, 2023  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031