Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.11.2012 10:42 - Ave, Caesar, morituri te salutant!/ осма част/
Автор: helloworld Категория: Лични дневници   
Прочетен: 5393 Коментари: 23 Гласове:
12


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
   


                           

                           Скандално е!!! Всичко което правим е скандално!!! Има стотици хиляди причини за скандал!!!

 

                           Преди седем години се разведохме с мъжа ми. Разделихме се след десет години напразни опити да имаме деца. Докторите така и не разбраха има ли ни нещо защото и при двамата нямаше причина. Развода беше бърз и цивилизован. Обичахме се и искахме тези чувства между нас да се запазят. Той сега има семейство и три деца – едно момченце и две близначки. А аз ли? Нищо нямам! Самотна, прелитаща през живота и той прелитащ покрай мен! Защо ли? Не знам!

                           Днес е рождения ми ден. Не съм го празнувала истински отдавна и реших, че този път ще има фестивал. Ей така – гръм и трясък, купон с всички екстри. Колкото може повече хора и приятели. За да стане направо чудовищно. Каня всички и близки и не толкова близки. Искам едва ли не да ми е като за последно. Смешното е как по този повод в главата ми се набива едно сравнение – купона ще бъде като последния пир на Гай Юлий Петроний. Оня римлянина дето се самоубил по заповед на Нерон, прерязвайки си вените на самото угощение, което дал, за да  направи смъртта си още по-шокираща и скандална.

                           Събитието започва от преди обед – винаги така е било колкото може от по рано и колкото дни продължи. Живея в къща, която е просторна и  с голяма тераса. Всички знаят и са научени да си идват когато на тях им е кеф. За това и винаги става хубаво – няма определени часове или протоколни изисквания. Едни седят на масата и пият, други с чаша в ръка се разхождат из градината или поседнали на градинската пейка разискват световните въпроси. Жените са се втурнали да ми помагат, която помощ е добре дошла пък и ни позволява да обсъждаме „моминските си тайни”  в приятна обстановка без мъже и на воля. Клюкарстваме разбира се! Наско малко се е позалутал защото нещо твърде необичайно за него е да му няма бара и друг да му сервира напитките. Танчето е до рамото ми – като стари фронтови другари сме. Кълцаме доматите и зелето, а в това време кълцаме и нещата от живота – къде по – ситно, къде на едро....Сто и петдесет ватовите тонколони осигуряват перфектен саунд. Не питайте за съседите – те са свикнали.

                             Сред високите гласове, които се носят от горния етаж едва чувам телефона си, който звъни продължително.

                              - Имаме доставка за вас от куриерска фирма. Бихте ли я приели. – съобщава ми гласа в телефона. Изскачам на вратата  и направо се сблъсквам с един огромен и разбиващо красив букет. Не можете да си представите колко е голям. Диаметъра му е над 70 сантиметра. А колко е красив!!!!!! Цепи мрака!!!! Поемам го или по –скоро правя опит защото той е неочаквано тежък. Подписвам едва едва , че съм получила пратката и бързам да видя от кого е. Няма картичка, но пък нещо съвсем необичайно стърчи в средата. Хахахаха никога не можете да отгатнете какво е !!! Гърлото на бутилка джин „Бийфитър” Вече знам от кого е – това послание може да ми го праща само Ицо и никой друг! Обещал ми е да дойде и ако не го направи съм го заплашила, че ще го мразя. Да не си мисли, че ще ме омилостиви с този букет. Телефона пак звъни. Този път е самия той.

                             - Обещах, че ще дойда и ще дойда, но в момента съм на магистралата  до Стара Загора. До час и половина ще бъда у вас.

                             Час и половина ли? Както и да правя сметка не може да стане освен ако не караш с двеста километра в час. Ама нали е момченце не му противореча. Пира вече си тече самостоятелно както става в такива случай и аз не разбирам как е минал точно час и двайсет  минути. Погледнах си часовника съвсем механично защото видях колата на Ицо да спира пред вратата. Толкова се радвам, че той идва. Понасям се тичайки да го посрещна. Набрала съм скорост и летя. В бързината го прегръщам и някак, не знам как, без да искам, вместо по бузата за добре дошъл го целувам  по врата. Разтрепервам се....Неконтролируемо....Той хваща лицето ми с две ръце и гледайки ме право в очите сипе пожелания със закачлива искрица в погледа....

 

 

 

следва продължениеJ)))))))))))) 





Гласувай:
13



1. miuenski - букета с джин сцепи мрака наистина! ...
01.11.2012 11:29
букета с джин сцепи мрака наистина! : )))
цитирай
2. jabalka - Привет Хелоу!!
01.11.2012 11:45
"момински тайни"...хм, много ми хареса тази част от цезаровата одисея, която експлозивно се разгъва във времето, между едно и 1338 може и 10- 20 единици за баланс...:)))
Поздрави и най- добри пожелания от мен!
цитирай
3. eksplozia - miuenski
01.11.2012 11:51
хахахааах това е истинска случка Миленски хахахахха
цитирай
4. eksplozia - jabalka
01.11.2012 11:52
освободих душата си от всички съмнения и скрупули и май , че си пролича веднага:))))) и честит празник ябълчице!!!
цитирай
5. freezeus - Добро утро Скандална!
01.11.2012 12:08
Първо Честит Рожден Ден!
Ти наистина ли приемаш виртуалните неща за реални? Наистина фантазията Ти работи безотказно.Както казах вече, ще те разглеждам с микроскоп. След като си решила да направиш праздника си незабравим, защо не раздаде на гостите си по един бял чаршаф на влизане, да хвърлят всички дрехи и да останат само по него. Като ще е парти нека да е Римско. Моя препоръка е да се въздържаш от емоции от виртуалната реалност. Не допускаш ли,че този Ицо може да е Гошко4 и да е решил да се позабавлява подобаващо с теб. Остава да кажеш само,че го искаш денонощно до теб, да те изгаря,да те възбужда и да го сънуваш... Следва продължение :)
цитирай
6. jabalka - Честит Празник!
01.11.2012 12:17
Най- най- Про-будни Пожелания!
цитирай
7. helloworld - freezeus
01.11.2012 12:20
ах, Боже мой!!! първо - може и без чаршаф нали?:)))))) второ - този разказ отново беше провокиран от безотговорното и безнаказано поведение на много мъже във виртуала:)))) и не само мъже:)))) трето - пак прибързваш с изводите защото истината ще лъсне съвсем скоро тук - а именно кой кой е:))) и ти като се изказваш като първа инстанция от къде имаш толкова познания по темата?:))))))
цитирай
8. freezeus - Не споменавай името Божие без причина...
01.11.2012 12:36
Всеки е призван на този свят да придобива колкото се може повече познания. Едни по малко други повече....Сега отивай да правиш слатата и остави виртуала на спокойствие... инквизитор на човешки души...
цитирай
9. brym4ence87 - Много интересно!
01.11.2012 12:42
Честит празник и на теб! ;-))
цитирай
10. helloworld - jabalka
01.11.2012 12:49
офффффффф днес с пробуждането съм зле въпреки будителите!!!:))))
цитирай
11. helloworld - freezeus
01.11.2012 12:51
за името на Зевс това не важи:))))))))) и пак със заобиколки - никога директен отговор:)))) и понеже много се пениш тук смятам от тебе да направя салатата - както казва една приятелка професионалистка съм в правенето на Райска салата със самурайски меч:))))
цитирай
12. helloworld - brym4ence87
01.11.2012 12:52
благодаря ти!!! и пак заповядай ако ти е интересно:)))))
цитирай
13. faktifakti - Честит празник. Продължавай да се носиш по гребена на вълната.
01.11.2012 12:57
Готин купон си спретнала.
цитирай
14. helloworld - faktifakti
01.11.2012 13:05
определено си падам по купоните независимо от това какъв вид са:)))) Честит и на теб:))))
цитирай
15. анонимен - pipinana
01.11.2012 13:35
ne e za komentar
цитирай
16. helloworld - кое по -точно?:))))))
01.11.2012 13:48
анонимен написа:
ne e za komentar

цитирай
17. eleronia - Хай:)
01.11.2012 13:58
Ей на такъв купон точно ми се присъства-събрал*нежни души*-разбирай-луди-полудели;),където се кълцат салати,където познанието за света и себе си ти е достатъчно да проумееш,че днешната жертва е утрешния палач...или днешният палач е утрешната жертва...а ти смесвай,смесвай нетилюзия и реалност -едното е проекция в другото и пак обратно:))Бе кво да правиш-култура на възприятията...;))
цитирай
18. helloworld - eleronia
01.11.2012 14:16
само кажи идвам и купона е готов:)))))) ти май най-правилно си разбрала посланието - точно за това говоря как днешния палач е жертвата утре!!! изкефих ти се :)))))) и накрая - МОДЕРНИ ВРЕМЕНА!!! НАЛИ? и КРИВОРАЗБРАНА ЦИВИЛИЗАЦИЯ!!!:))))
цитирай
19. karaiany - Super e!Shte mina pak po-kysno!...
01.11.2012 14:55
Super e!Shte mina pak po-kysno!:)))
цитирай
20. helloworld - karaiany
01.11.2012 15:16
:))))))))) пак заповядай!!!!!!!! аз слагам джина в хладилника да се изстудява:))))))))
цитирай
21. анонимен - Е сега ще се изцепя и аз!!!. . . Гос...
01.11.2012 23:59
Е сега ще се изцепя и аз!!!... Господин Зеус, Вие вероятно сте инквизиран от някой подобен инквизитор на човешки души или може би сте гръмнат от експлозия???... Не питам и не любопитствам, не ми е това целта, но се гръмнах от Вашето емоционално и духовно късогледство!!!!!!!!!!!!!!!... Нима не виждате, че авторката на постинга се поитва да лармира цялото нет общество- поне тия които посещават блога й, точно за тази инквизиция, избрана и неоторизирано установена в нет- пространството???... ЩО за.../ сега ще употребя една мръсна думичка, за което моля за извинение всички свободомислещи!!!/ морал и човешки ценности изповядват индивидите, които наистина се сливат с машините и се самообезличават???? Вярно е, никой никого не може да застави как да се държи, как да мисли и постъпва- всичко това е личен избор, но все пак съм онемяла от чудовишно високия процент на хората, обхванати от човешко малодушие и безотговорност! Давате ли си сметка за това колко негативна енергия се бълва в ефира около Земята само от подобни "забивки", които се вихрят ежеминутно по света и от наранените души, които са сли сложили сами главите на дръвника и са се предали доброволно в ръцете на палача, за да събере сили той утре сам да си сложи главата в торбата???? И какво се получава в края на краищата??? Едно надлъгване между неми риби!!!!!!!!... КОито плуват в гигантската мрежа, носеща се по вълните на океана и постепенно събирана ит траулера, докато не бъдат извадени и ливнати на палубата му и запокитени в хладилните трюмове!
Та, г-н Зеус, позволявам си да Ви обърна внимание, че авторката определено и повече от явно се опитва да се срути тия илюзии и безцеремонност в поведението... Не става въпрос за отричане на сексуалност или интимни отношения, но всички те си имат мястото, времето и начина... Не бива да се мисли единствено и само за това и чрез това....мушкато- бегония! И защо не- може би ще бъда апострофирана!?!?!?...
цитирай
22. анонимен - Защото няма истинска емоция, за...
02.11.2012 00:10
Защото няма истинска емоция, защото не се храни душата и защото не се възбуждат, възпитават и развиват чувствата! А нали всичко това ни отличава от другите животни?... ПОд въпрос е вече... Ето затова се прибягва да виагри и афродизиаци, защото я няма истинската искра, която да подпали и двамата и да ги привърже така, че да си отдават взаимно удоволствие и удовлетвореност по всякакви начини, не само интимни... Просто е- това е формулата на перманентното щастие, но само ако се изповядва и от двете страни и ако и двете страни имат смелост да я приемат. Ако не- стават по- горни жертви и палачи, до постигане на пълно безумие и опустошение, тотална духовна разруха... Лелелеле! Ама че муза изкарах! Спирам до тук с морализаторстването!!!...
цитирай
23. freezeus - Ако ми позволите една дуплика.....
03.11.2012 20:35
.....към госпожица или по скоро госпожа Изцепена. Другарко...:) не съм тук да слушам Вашето нравоучение. Да аз наистина ежедневно съм инквизиран от... душевно осакатени хора като Вас госпожо. И нямате никакво право да говорите за малодушие и безотговорност,тъй като сте с прозрачни буквички АНОНИМНА, което може да се сравни с малодушна,незначителна,незаинтересована, безотговорна и така нататък. Вие просто сте решили да си докарате един душевен оргазъм тази вечер. Госпожо АНОНИМНА, не сте прочели внимателно първия постинг,хайде върнете се на старта сега :))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: helloworld
Категория: Лични дневници
Прочетен: 523282
Постинги: 89
Коментари: 1893
Гласове: 1614
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930